Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.179.0 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.

We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
11 berichten.
Dick Muller Dick Muller schreef op 1 januari 2019 om 11:48:
Wij wensen u allen een muzikaal en gezond 2019 toe, Bedankt voor uw mooie concerten. Anna en Dick Muller
Danny van strien Danny van strien schreef op 15 december 2018 om 19:17:
Lees ook de gedichten op internet van Dichter Danny van Strien over Volendam

Dagje Volendam
Ode aan Anny Schilder
Anna Anna schreef op 21 oktober 2018 om 22:10:
Vandaag een prachtige uitvoering gehoord van o.a. Aรฏda. Erg genoten van het koor en alle solisten. Wat mij betreft had het alleen Aรฏda kunnen zijn. Want ruim 2,5 uur zitten op die vreselijk harde kerkbanken zou je de mensen niet moeten willen aandoen. Kort het programma in net zoals het Volendams Vocaal doet. Dan komt het nรณg meer tot zijn recht.
Ton en Joke Duits Ton en Joke Duits schreef op 30 oktober 2017 om 09:51:
Voor de 5de keer waren we aanwezig bij jullie concert in de St. Vincentiuskerk in Volendam. Wat hebben we weer genoten. Het was een lange zit maar de moeite waard.
Vooral na de pauze de stukken van Verdi sprak ons erg aan. Bedankt voor de fijne middag en wie weet tot volgend jaar. Ton en Joke Duits uit Beverwijk
Ingrid Ingrid schreef op 4 januari 2017 om 21:36:
Beste mensen,
Ik heb nog iets bijzonders weten te vinden en openbaar gezet over het Volendams operakoor.Het is maar een kort fragment. https://www.youtube.com/watch?v=8lLqSl8Sk2I
Jan Winkels Jan Winkels schreef op 11 december 2016 om 00:36:
Goede avond, waarschijnlijk goede morgen, als jullie dit bericht lezen, leve zangeressen, zangers, sopraan, pianist, spreker en dirigent van het Volendams Operakoor,

Met mijn vrouw bezocht ik gisteren jullie concert in de Bonifatiuskerk in Lichtenvoorde. Als muziekliefhebber heb ik enorm van jullie genoten. Jullie programma was ween geweldige Europese rondreis eindigend in kerstzang. Een goed koor brengt enthousiasme, inspiratie en een geweldig gevoel van Yes over. Dat is jullie tig keer gelukt. Verdi, Pietro Mascagni, Adam en Gruber, zomaar een greep uit jullie programma. Jullie sopraan was geweldig en jullie dirigent is inderdaad een geweldige maestro die ook de luisteraar tot zingen weet te bewegen. Goede wijn behoeft geen krans luidt het spreekwoord. Het Volendams Operakoor behoeft wel een krans, een KERSTKRANS, want het is CULTUUR van hoog niveau.
Daarom ook namens mijn vrouw bedankt voor een geweldige avond. Prettige zondag en een fijne Kerst en mogelijk tot jullie concert in Volendam in 2017, want jullie zang is genieten puur.

Jan Winkels, een eigenwijze (eigenwijs) Limburger die al 21 jaar in Lichtenvoorde woont, een trotse Limburger en een trotse Achterhoeker
Ton en Joke Duits Ton en Joke Duits uit Beverwijk schreef op 27 oktober 2013 om 21:44:
Vanmiddag bij concert geweest. Geweldig wat een kippenvel. We hebben genoten dus tot volgend jaar dan zijn we weer present. Bedankt!!
Margret Dijkstra- Berkhout Margret Dijkstra- Berkhout uit Wormer schreef op 30 september 2013 om 11:13:
Pastoor Jan Berkhout is een broer van mijn vader Piet.
Jullie hebben een fantastische bijdrage geleverd aan de jubileum viering in Tuitjenhorn voor pastoor Berkhout. Jullie klinken geweldig.
Ook wil ik jullie een compliment geven voor de veilige plaatsen om opgesteld te staan tijdens jullie optreden.
Zelf zing ik sinds 1992 bij Gemengde Zangvereniging Harmonie in Wormer.
Veel zangplezier verder en hopelijk tot ziens en horens.
Willie Buunk Willie Buunk uit Deventer schreef op 12 november 2012 om 10:52:
M,
tijdens mijn zoektocht naar de bladmuziek voor koor van An der schรถnen blauen Donau kwam ik uw website tegen en las dat het Volendams Opera koor dit lied van J. Strauss zingt.
Wilt u mij s.v.p. de partituur mailen of sturen zodat ik een arrangement kan maken voor mijn orkest?
Kosten worden uiteraard vergoed.
Bij voorbaat dank, Willie.
***********************************************
Beste Willie,

Uw bericht is doorgestuurd naar het bestuur.

Met vriendelijke groet,
webmaster@volendamsoperakoor.nl
Peter Kienhuis Peter Kienhuis uit Sas van Gent schreef op 1 juni 2011 om 22:25:
Ik wil het koor graag feliciteren met deze mijlpaal in het bestaan.Door dat ik bevriend ben geweest met een lid van het koor,heb ik verschillende concerten mogen meemaken en het was altijd weer een feest.
Conny Conny schreef op 4 januari 2011 om 21:20:
Beste koorleden en leden van het bestuur. Bij deze wil ik jullie van harte feliciteren met het behalen van deze mijlpaal. Ik hoop dat het koor nog veel langer mag blijven bestaan. Ik wens jullie nog veel zang genot!

Groetjes,
Conny Steijn