Beste subscriber subscriber

De AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) is de nieuwe privacywetgeving voor Europa. De verordening is per 25 mei 2018 van toepassing. Vanaf die datum geldt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) niet meer.

Via onze website heeft u zich aangemeld voor onze nieuwsbrief. De door u ingevulde persoonsgegevens (e-mailadres en de eventuele andere velden) worden door ons uitsluitend gebruikt om u onze nieuwsbrieven toe te sturen. Deze gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Onder elke nieuwsbrief staat een link waarmee u zich direct kunt afmelden. U zult dan geen nieuwsbrieven meer ontvangen. In elke nieuwsbrief is ook een link opgenomen waarmee u uw gegevens kunt wijzigen.

Bij het afmelden kan het zijn dat uw gegevens nog niet definitief verwijderd zijn. Mocht u dat willen, dan kunt u ons daarom verzoeken.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Webmaster van het Volendams opera Koor. webmaster@volendamsoperakoor.nl

U kunt de meest actuele versie van de privacyverklaring hier lezen.

Met vriendelijk groet,

webmaster@volendamsoperakoor.nl