mrt 032018
 

Altijd al iets met je zangkwaliteiten op het podium willen doen?

Dan is dit je KANS !!!

Zal mij even voorstellen, ik ben Alise Versteeg-Mooijer. Destijds was ik 14 jaar jong toen ik lid werd van het Operakoor, dat is nu ruim 40 jaar geleden. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Het heeft mij door de decennia heen honderden optredens, talloze TV & CD opnames in zowel binnen en buitenland,  koorreisjes en héél, héél veel gezelligheid gebracht.

Wij van het Volendams Opera Koor zijn op zoek naar jonge mensen die samen met ons en met medewerking van Het Promenade Orkest en solisten een prachtig operaconcert ten gehore willen brengen in oktober 2018 in de Vincentiuskerk te Volendam.

Durf jij de uitdaging aan? En heb jij vrienden, vriendinnen, kennissen of buren die liever niet alleen komen, maar wel graag willen zingen? Neem deze dan gezellig mee.

Natuurlijk word je niet “zomaar” voor de leeuwen gegooid, wij gaan echt in je investeren. Elke maandag oefenen wij van 20:00 tot 22:00 in de Jozef. Dit gebeurt onder begeleiding van onze dirigent welke ook jouw zangpedagoog (leraar) wordt.

Het zou toch fantastisch zijn als jij met je vriendengroep (of alleen) met ons mee doet. Nu eens niet naar een popconcert maar een echt operaconcert!

Dus kom snel en mail ons: info@volendamsoperakoor.nl

Of bel: 0622613717 (Patricia Rijser)

Na 18:00 ‘s avonds: 0612967686 (Alise Mooijer)