jul 242016

Geachte muziekliefhebber,

Ter gelegenheid van ons jaarlijkse concert op zondag 3 november 2019, hebben wij in overleg met de directie van Hotel Spaander Haven 15-19, een speciaal Volendams Opera Koor arrangement samengesteld voor € 105,- per persoon op basis van een 2 persoons kamer. (excl. toeristen belasting)

Dit houdt het volgende in:

• 1 toegangskaart voor het concert op zondag 3 november 2019.
  • 1 welkomst drankje
  • 3 gangen diner (verrassingsdiner door de chef op de dag zelf samengesteld en excl. de drankjes.
  • Overnachting op basis van een classic kamer
  • Een ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van zwembad, sauna en Turks stoombad.
  • Gratis parkeren (op basis van beschikbaarheid)
  • Toeslag voor een classic kamer met meerzicht  of een Deluxekamer zonder meerzicht is € 10.- p.p.
  • Toeslag voor een Deluxe kamer met meerzicht is € 20.- p.p.
  • Toeslag Superior kamer is € 20,- en Superior kamer met meerzicht  is € 25,-.
  • Toeslag voor een éénpersoonskamer is € 26,50

In verband met de te verwachten vele aanvragen is het motto: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

U kunt vooraf telefonisch reserveren bij Peter Veerman, telefoonnr. 06-12257495 (penningmeester van het Volendams Opera Koor) en na ontvangst van het bedrag ontvangt u een bevestiging van de boeking en de toegangskaarten.

Bestellen.

* = verplicht

Uw naam *

Adres en huisnummer *

Postcode *

Woonplaats *

Uw email (verplicht)

Aantal personen!

Bij de keuze "anders namelijk", gebruikt u dan het bericht venster.

Uw bericht

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
Privacy Policy

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Betalingswijze:
U maakt € 105,- (of een veelvoud daarvan) over op rekeningnummer NL81 RABO 031.56.27.867 op naam van Volendams Opera Koor o.v.v. Hotel Spaander arrangement. Na ontvangst van het bedrag ontvangt u een bevestiging van de boeking en de toegangskaarten.

Wilt u geen arrangement maar toch naar het concert, dan kunt u hier kaarten bestellen.