nov 032011
 

Ons koorlid Kees Kes heeft daar een winkel geopend en ter gelegenheid van deze opening werd het Volendams Opera Koor uitgenodigd. Het winkelcentrum is qua grootte zo enorm dat ik het idee had dat ik op Schiphol rondliep.

De nieuwe winkel genaamd Zeevishandel Volendam zag er prachtig uit en de genodigden puilden de winkel uit. Het was er druk en gezellig. Natuurlijk kwam dat ook door alle koorleden in het Volendammer kostuum, wat ook weer extra belangstelling van voorbijgangers trok.

Zo rond 14:15 uur gingen we richting ons podium en Kees Kes had ons al gewaarschuwd dat er veel publiek zou zijn, wat heet, we moesten dringen om alleen al bij het podium in de buurt te komen.
Er was ook ruim van tevoren veel reclame gemaakt met enorme posters.

Deze keer had onze dirigent Peter Schlamilch last van zijn maag en was het maar de vraag of hij het einde van het concert kon halen. Gelukkig knapte hij na de pauze wat op en spoorde ons weer ouderwets aan. Tijdens de pauze was het genieten geblazen van de hapjes en drankjes van Kees Kes.
Als soliste hadden we Dorothy Grandia weer mee en ze zong vol overgave, ze kreeg het publiek op haar hand. Het was behoorlijk druk en daardoor veel geruis op de achtergrond, zodoende moesten we de klep van de piano verwijderen om zoveel als mogelijk de klanken te kunnen horen.

Na afloop hebben we met een paar mannen zo snel als mogelijk het podium weten op te ruimen. De aanhangkar zou Kees Kes zelf diezelfde avond nog mee terugnemen naar Volendam.
Onder dankzegging van de uitnodiging wens ik Kees Kes met zijn nieuwe winkel veel succes en feliciteer hem nogmaals via deze weg.

Tenor 5

bbblbbbr
Schalkwijk.jpg
Schalkwijk (3).jpg
Schalkwijk (4).jpg
Schalkwijk (5).jpg
Schalkwijk (6).jpg
Schalkwijk (7).jpg
Schalkwijk.jpg
Schalkwijk (3).jpg
Schalkwijk (4).jpg
Schalkwijk (5).jpg
Schalkwijk (6).jpg
Schalkwijk (7).jpg
Schalkwijk.jpg
Schalkwijk (3).jpg
Schalkwijk (4).jpg
Schalkwijk (5).jpg
Schalkwijk (6).jpg
Schalkwijk (7).jpg