feb 222008
 

Afgelopen weekend, op zondagmiddag om precies te zijn, was de bestemming van onze eerste optreden na de vakantie: Dokkum. We mochten daar de Stadsfeesten komen opluisteren, die feesten worden om de 4 jaar georganiseerd. Het weer was echt schitterend en de mensen daar waren heel hartelijk. We werden ontvangen met drinken en broodjes, daar in de meest noordelijke stad van Nederland. Deze keer waren onze begeleiders weer op de piano Cecilia Grosman en het blaaskwintet Hi-Five. Als solisten hadden we weer Dorothy Grandia en natuurlijk onze eigen koorleden de tenor Bart Poort en Jan de Boer als bariton.

Een heel uitgebreid repertoire hebben we gezongen en wat opviel was de prachtige akoestiek en dat nog wel gedeeltelijk in de buitenlucht. De unieke Bonifatiuskapel heeft namelijk een open ruimte in het midden. Echt weer een optreden waar we met plezier op terug kunnen kijken. Vooral tijdens de toegift, het Libiamo(drinklied) uit La Traviata, we kregen toen allemaal op het podium een speciaal glaasje met cognac uitgedeeld. Het drinklied kreeg een extra dimensie. Het was een warme busrit terug maar het is echt de moeite waard geweest.

Tenor 5

bbblbbbr
2.jpeg
3.jpeg
4.jpeg
5.jpeg
6.jpeg
7.jpeg
1.jpeg
2.jpeg
3.jpeg
4.jpeg
5.jpeg
6.jpeg
7.jpeg
1.jpeg
2.jpeg
3.jpeg
4.jpeg
5.jpeg
6.jpeg