jun 262005
 

U hebt het allemaal kunnen zien en horen, zondag 26 juni met de Volendammer Dag op de dijk! De organisatie, de muzikanten, de vrijwilligers, de weergoden en iedereen die meegenoot: BEDANKT! Dit kan dus ook in Volendam.

Het begon met de heilige mis in de kerk. Een prachtig gezongen mis met het kerkkoor en ons koor waar de voorganger pastoor Goedhart heette. De vaste soliste van het kerkkoor, Isabel Delemarre, was ook voor ons koor deze dag de sopraan. Na afloop gingen de meeste koorleden richting Hotel Spaander voor een nazitje. Om 14:00 uur stond ons optreden gepland op een ponton gelegen in de haven van Volendam. Het verliep voorspoedig en het publiek was zichtbaar tevreden.

Het was deze keer dicht bij huis voor ons koor. Noteert u alvast de volgende datum:

Zondagmiddag 30 oktober 2005.

Groot populair operaconcert

St. Vincentiuskerk te Volendam

Let erop dat u er snel bij bent, want vol = vol. Zodra de verkoop van de kaarten begint, leest u er meer over in deze krant. U mag het niet missen, want we zingen elk jaar in ons eigen dorp maar éénmaal een groot concert.

Dames: het koor kan wat alten en sopranen gebruiken. Kom eens geheel vrijblijvend langs op maandagavond om 20:00 uur in de Jozef bij het toneel. U wordt keurig opgevangen en er is een professionele begeleiding aanwezig. Zingt u al in een koor dan is dat natuurlijk geen probleem, misschien juist goed. U hebt al ervaring met uw stem en schroomt u niet, wij zijn allemaal maar amateurs.

Tenor 5

bbblbbbr
3.jpeg
4.jpeg
1.jpeg
2.jpeg
3.jpeg
4.jpeg
1.jpeg
2.jpeg
3.jpeg
4.jpeg
1.jpeg
2.jpeg
3.jpeg
4.jpeg
1.jpeg
2.jpeg