dec 231998
 

In november en december 1998 vond de tweede serie Symphonic Nights plaats, waarin door BZN, het VOK en een groot orkest een groot aantal evergreens werden uitgevoerd. Het geheel stond onder leiding van dirigent Paul Natte. Deze optredens vonden plaats in Ahoy te Rotterdam, de Jaarbeurshal te Utrecht, Arnhem en Eindhoven, voor een totaal publiek van maar liefst 20.000 fans.  

Uit het gehele land waren de fans naar deze locaties gekomen om de zang van deze ongebruikelijke combinatie te horen. Op het programma stonden nummers van Doris Day, Gilbert Bécaud, Dean Martin en vele anderen.

Tezamen met de eigen nummers van BZN werden zij, tot groot enthousiasme van het publiek, voortreffelijk uitgevoerd, maar het grootste succes van de avond was toch wel de Medley Mexicana, waarbij het publiek, inclusief het orkest en koor, in een kolkende dansende massa veranderde. Tijdens het laatste optreden op 23 december te Utrecht was er ook plaats voor wat kerstmuziek, waarbij vooral het door het koor en orkest uitgevoerde Cantique de Noël veel succes oogstte.  

Van deze optredens is een CD en een Tv-registratie gemaakt, die beide een groot succes waren. Voor alle koorleden zowel als voor de leden van BZN en het orkest waren deze avonden een fantastische happening, waar een ieder met grote voldoening op terugkijkt.